Bedrijf

McLennan’s Pure Silk is sinds 1988 gevestigd in de bekende 9 straatjes in het centrum van Amsterdam en is een van de belangrijkste leveranciers van zuiver zijde voor het maken van (bruids)kleding, gordijnen en interieur accessoires.

McLennan’s pure silk (tevens groothandel) beschikt over een zeer uitgebreide collectie exclusieve zijden stoffen in verschillende kleuren en kwaliteiten die wij zelf importeren uit China, Frankrijk, Italie, Thailand en Vietnam.

U kunt bij ons terecht voor transparante chiffonzijde tot zware brokaatzijde en van soepele, glanzende satijnzijde tot matte crêpe zijde en taft zijde. Tevens voor zijde met ingeweven motieven, zijde met prints en geborduurde zijde.

Onze zuiver zijden stoffen zijn geschikt voor bruids- en gelegenheids kleding, sjaals, gordijnen en interieur-accessoires. Naast een uitgebreide collectie zuiver zijden sjaals & kussens verzorgen wij ook het op maat maken van sjaals, gordijnen, embrasses, kussenhoezen en spreien. Tevens kunnen wij bruidskleding - en interieuradvies geven.

Voor actuele informatie, nieuwe producten en foto's vind ons via onze pagina bij Google onder zoekopdracht McLennan's Pure Silk 

U bent van harte welkom in onze winkel in de Hartenstraat te Amsterdam.